1. Home
  2. Voertuigen
  3. Financiering & Leasing
  4. Private Leasing - Honda Private lease

Private Leasing - Honda Private lease

Leasing voor elke particulier

Inbegrepen diensten

Onderhoud en reparatie: voor een wagen in perfecte staat.
Banden: onbeperkt aantal zomerba,den gedurende de hele duur van het contract. Winterbanden in optie.
Verzekeringen**: goed verzekerd op de baan.
Tenlasteneming van schade of diefstal: rijden zonder zorgen.
Europese pechverhelping: herstelling of takelen van de wagen 24/24 en 7/7
Vervangwagen: een vervangwagen in geval van immobilisatie langer dan 24 uur.

Private Lease is voorbehouden voor consumenten. Private Lease is een product aangeboden door Arval Belgium nv. Een leaseovereenkomst komt slechts tot stand na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium nv en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden inzake Private Lease van Arval Belgium nv.

De geafficheerde maandelijkse huurprijs (btw inbegrepen) hangt af van de overeengekomen looptijd en jaarkilometrage. De huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomer- en winterbanden bij normale slijtage, verkeersbelasting, belasting op inverkeerstelling (BIV), afschrijving en interest, btw, Europese pechverhelping, bij immobilisatie van uw wagen langer dan 24 uur vervangend vervoer één voertuigklasse lager, Perfecta (tenlasteneming door Arval van het risico op schade, totaal verlies of diefstal) met eigen risico (forfaitair bedrag te uwen laste in geval van schade, totaal verlies of diefstal) en verzekeringen** (BA-verzekering, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering). Maandelijkse huurprijs onder voorbehoud van wijzigingen in catalogusprijs, kortingen, belastingen, rentetarieven, verzekeringstarieven.

** De BA-verzekering, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze door Arval worden geregeld. Deze verzekeringen kunnen echter ook via de verzekeraar van uw keuze geregeld worden. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: brandstof en verkeersboetes. Bij het verstrijken van de looptijd gebeurt er een afrekening van kilometers aan verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend.
Favorieten ()Vergelijken ()Uw Selectie  ()03/766 72 17ContactLocatie & openingsuren